Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Απίστευτος μπόμπιρας στην Κίνα- Τα έβαλε με τους αστυνομικούς για να... προστατέψει τους γονείς του [βίντεο]


Viral έχει γίνει το βίντεο με αυτόν τον μπόμπιρα από την Κίνα, ο οποίος αποφάσισε να υπερασπιστεί τους γονείς του και να υψώσει ανάστημα μπροστά στους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του μικρού είχαν στήσει έναν παράνομο πάγκο στην αγορά με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τους ζητήσουν να μαζέψουν τα πράγματά τους και να φύγουν από το σημείο.
Ωστόσο ο μικρός αποφάσισε να μην αφήσει να περάσει το δικό τους και παίρνοντας έναν μεγάλο σωλήνα στα χέρια άρχισε να φωνάζει και χοροπηδά μπροστά στους αστυνομικούς, έτσι ώστε να προστατέψει τους γονείς του.
Ο μπόμπιρας μάλιστα δεν δίστασε να τα βάλει και με έναν αστυνομικό, ο οποίος θέλησε να τον ηρεμήσει και να του ζητήσει να καθίσει στον καναπέ. Ωστόσο, ο μικρός αρνήθηκε επιδεικτικά χτυπώντας του μάλιστα το χέρι.
Το βίντεο είναι επικό με το μικρό αγόρι να δίνει ρεσιτάλ.
Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers