Εχθροί, φίλοι και συμφέροντα.. ( Η σκληρή αλήθεια...) - ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ

«Μετά την μπόρα την δαιμονική θα 'ρθει η λιακάδα η θεϊκή»

Κυριακή, 20 Μαΐου 2018

Εχθροί, φίλοι και συμφέροντα.. ( Η σκληρή αλήθεια...)


Σιωνισμός, Ισραήλ, ΗΠΑ, Τουρκία, Ευρωπαϊκή Ένωση. 
Στην περίπτωση όλων αυτών...πρέπει να σκεφτόμαστε ότι 
                                          ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ το... "Ο εχθρός του εχθρού μου... φίλος μου"Και όλα αυτά που βγαίνουν και λένε σε εκπομπές, άρθρα και άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι Κρανιδιώτηδες, Βελόπουλοι, Μυλωνάκηδες, Χριστίνα Σιδέρη κ.ά., ...είναι μπούρδες! Διαβάστε εδώεδώεδώ και εδώ. Ειδικά στην τελευταία περίπτωση... η κυρία αυτή... μού πόσταρε και παιδάκι του ISIS από την Μοσούλη (Μάρτιος 2017), ζωσμένο με εκρηκτικά...
πασάροντάς το για παιδάκι Παλαιστινίων, ώστε να αποδείξει κι αυτή... ότι "Χαμάς=ISIS".

Ρε δεν ντρέπεστε λίγο... υποτακτικοί, ..άλλοι των στοών, άλλοι των σιωνιστών, άλλοι του ΚΙΣΕ, άλλοι της αμερικανικής πρεσβείας...


Λοιπόν...


Ασκεναζίμ Εβραίοι Σιωνιστές, Τραμπ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση

Οι Σιωνιστές είναι οι Ασκεναζίμ Εβραίοι-Χάζαροι-Ρόθτσιλντ και Ροκφέλλερ και Federal Reserve, που ελέγχουν οικονομικά και με πολλούς άλλους τρόπους τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ευρωπαϊκή Ένωση, και από τις ελληνικές κυβερνήσεις...περισσότερο την τωρινή, κλίκα Τσίπρα, όπως και τους Παπανδρεϊκούς. Τους οποίους κύκλους Τσίπρα και Παπανδρέου, βλέπουμε ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα σχέδια του Ισραήλ να εξαπλωθεί στην Μέση Ανατολή, γι αυτό και βλέπουμε κάποιους από αυτούς να υποστηρίζουν, σαν άλλος Ανδρέας, τους Παλαιστινίους. Αντιθέτως.. κάτι μασονοδεξιοί... είναι υπάλληλοι του ΚΙΣΕ.

Οι Σιωνιστές επιδιώκουν την Παγκοσμιοποίηση και ό,τι συνεπάγεται αυτό (πολυπολιτισμικότητα, κατάργηση εθνικών κρατών, πανθρησκεία κ.ά. καλούδια..). Το κάνουν κομψά. Με "προοδευτισμό", με αριστεροσύνη, με διεθνιστικές ιδέες, με "ανθρώπινα δικαιώματα" της ανωμαλίας, με ρατσιστικό αντιρατσισμό κλπ..

Από όλους τους εχθρούς που περιγράφονται στο παρόν άρθρο, οι Σιωνιστές είναι αυτοί που ενδιαφέρονται ΚΑΙ για την ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ. Να φύγουμε από την Ελλάδα, να σταματήσουμε να γεννάμε μέχρι εξαλείψεως, να τσιπαριστούμε όσοι απομείνουμε, να αποδεχτούμε την Εωσφορική Πανθρησκεία τους, να σφαχτούμε αν είναι δυνατόν, για να ξεμπερδεύουν με εμάς το σούπερ εμπόδιο (ξέρουν αυτοί..), χρησιμοποιώντας τα ασιατικά και αφρικανικά βάρβαρα στίφη που γεμίζουν την Ελλάδα καθημερινά ΚΑΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. 

Τα παραλέω;;...

Αυτή τη στιγμή, μέσω θαλάσσης και Έβρου, μπαίνουν στην Ελλάδα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 350 ΛΑΘΡΟ κατά μέσο όρο. "Οι πρόσφατες δηλώσεις τόσο Ελλήνων Υπουργών όσο και αξιωματούχων της ΕΕ αλλά και διεθνών ΜΜΕ, μιλούν για ιδιαίτερα "θερμό" καλοκαίρι, με πιθανολογούμενες ροές ίσως 1.000 ατόμων ημερησίως"διαβάζουμε στο άρθρο του Ιωάννη Μιχαλέτου, εδώ, όπου εκθέτονται πλείστα άλλα συνταρακτικά στοιχεία. Γι αυτό και σε ανάρτησή μας, εδώ, σάς προετοιμάσαμε για την σημερινή "σκληρή αλήθεια".
Θα μου πεις... "Στάσου ρε φίλε... σε αυτό εδώ το κείμενο...λες πιο κάτω ότι το Ισραήλ είναι απλά ένα σκληρό μιλιταριστικό και εθνικιστικό κράτος, το οποίο δεν σχετίζεται με τον Σιωνισμό, ο οποίος είναι ένα σύστημα μιας ισοπεδωτικής, αντεθνικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Πώς όμως δικαιολογείς ότι οι ΜΚΟ που ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ δραστηριοποιούνται στα ελληνικά νησιά και καλωσορίζουν τους λαθρό ( Αττικά Νέα: ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ! ~ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΕΙ ~ 114 ΜΚΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΜΕ 7.356 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ~ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…), είναι οι περισσότερες ισραηλίτικες;..."

Απαντώ ότι: Ο επιθυμητός αριθμός λαθρό, από το Ισραήλ, ώστε να αλλοιώσει τον πληθυσμό μας και να ελέγξει την Ελλάδα... μόλις έχει συμπληρωθεί!  
Ο Ερντογάν είναι αυτός ο οποίος ευθύνεται από εδώ και πέρα για την πιο ανεξέλεγκτη εισροή που πρόκειται να ακολουθήσει. Ακολουθεί το σχέδιο του Παντουρκισμού και εξισλαμισμού της Ελλάδος, το οποίο ταυτίζεται με το σιωνιστικό σχέδιο του αφανισμού των Ελλήνων. Είναι ο χαζός της υπόθεσης, γιατί τον αφήνουν να νομίζει ότι θα καταφέρει να προχωρήσει σε Νεο-Οθωμανική Βαλκανική Επικράτεια, ενώ την κατάλληλη στιγμή θα τον αφαιρέσουν από την Ιστορία με τον Γκιουλέν τον οποίο οι Δημοκρατικοί Σιωνιστές (Χίλλαρυ Κλίντον-Ομπάμα) φυλάνε ως κόρην οφθαλμού στην Ουάσινγκτον. Με τον Γκιουλέν, αυτόν τον ακόμα πιο ριζοσπαστικό ισλαμιστή, σκόπευαν (το χάσανε όμως τώρα το τραίνο, λόγω Πούτιν-Τραμπ) να φέρουν τον Μεγάλο Ισλαμικό Αρμαγεδώνα (που λέει και ο φίλος μου Μποτίλιας) στην Ευρώπη και παντού. Αιμοσταγής κι ίσως θερμοπυρηνική σύγκρουση Χαλιφάτου με Χριστιανικά Κράτη, από την οποία δεν θα έμενε κολυμπιθρόξυλο, θα μειωνόταν ο παγκόσμιος πληθυσμός σε ποσοστά λίθων της Τζώρτζια και στο τέλος... τα "σιώνια" θα είχαν και έτοιμη τη λύση μιας παγκόσμιας σατανικής ειρήνης δικής τους εμπνεύσεως και κυριαρχίας, ή μάλλον...εμπνεύσεως του θεού τους... 

Το πρότζεκτ αυτό βέβαια, παίζει ακόμα κατά κάποιο τρόπο.
Δεν πιστεύω...ο υπόλοιπος υγιώς σκεπτόμενος πλανήτης να περίμενε από έναν Τραμπ να καθαρίσει σε λίγους μήνες την κόπρο του Αυγεία. Τα "σιώνια" μάς καταδυναστεύουν εδώ και πολλές δεκαετίες. Τα πλοκάμια τους είναι χωμένα ΠΑΝΤΟΥ! Ο Τραμπ, ως ένας νέος Κένεντι ή Σμιθ, θα κοιτάξει να ανορθώσει κατά το εθνικά υπερήφανο σκεπτικό του, πρώτα την Αμερική. Κι αυτό χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο από μία τετραετία. Εντωμεταξύ, απειλείται ακόμα, ανά πάσα στιγμή, και αν όχι από δολοφονία, να βρεθεί τουλάχιστον στο δρόμο, ως προς την επιχειρηματική του ιδιότητα, κι έχουν αυτοί τον τρόπο...

Ναι, παραδεχτείτε το επιτέλους...μίσθια απανταχού ψευδαριστερά πρακτοράκια, ότι τουλάχιστον κάτι Μακρόν, Μέρκελ, Τσίπρας... είναι ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΘΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ.

Σεφαραδίμ Εβραίοι

Οι Σεφαραδήμ Εβραίοι, περισσότερο συνδεδεμένοι γενεαλογικά με τους Βιβλικούς Εβραίους, αντιτίθενται στην Παγκοσμιοποίηση των Σιωνιστών και εμμένουν στον ρυθμιστικό τους ρόλο στα παγκόσμια πράγματα, διά του Εμπορίου.


Ισραήλ

Το Ισραήλ είναι χαρακτηριστικός αντιπρόσωπος ενός "τοπικού" Εθνικισμού, που ενδιαφέρεται να εξαπλωθεί εδαφικά, αλλά και να εξαπλώσει τον έλεγχό του στην Ανατολική Μεσόγειο, στρατιωτικά και με εκμετάλλευση υποθαλάσσιου πλούτου. Αυτό είναι και το κοινό του χαρακτηριστικό με τον Τραμπ και τον Πούτιν. Θέλουν δυνατά Κράτη Υπερδυνάμεις με Εθνικιστικό προφίλ. Δεν τους ενδιαφέρει (όπως ενδιαφέρει τους Σιωνιστές) να στηθεί Παγκοσμιοποίηση του Ενός και να ακυρωθούν τα Εθνικά Κράτη στην Ευρώπη.

Δεν ακολουθεί λοιπόν το Ισραήλ ατζέντα "Παγκόσμιας Διακυβέρνησης" δηλαδή Σιωνισμού. Εκεί τα έχει βρεί και με τον Τραμπ, ο οποίος απειλείται ανά πάσα στιγμή να γκρεμιστεί από τους "ψευδ-αριστερίζοντες" "Δημοκρατικούς" Σιωνιστές των ΗΠΑ. Αυτών υπάλληλος είναι και ο Τσίπρας, όχι του Τραμπ. Έχει για συγκυβερνήτη όμως τον Καμμένο, έναν υπάλληλο του "όποιου δυνατού" τύχει να ανταποκρίνεται στις φιλοδοξίες του (για την ώρα συμπαρασύρει τις ΕΔ σε κοινές ασκήσεις με το Ισραήλ). "Ελληνική" Κυβέρνηση "Κουκουρούκου" δηλαδή! Κι αυτός είναι ένας επίσης από τους λόγους που θα διαλυθεί αυτή η κυβέρνηση, εφόσον ο λαός δεν μπορεί να την ρίξει ούτε με εκλογές. Γιατί...μην κοροϊδευόμαστε... όταν αναγγέλλονται εθνικές εκλογές... αυτό σημαίνει πως έχει αποφασιστεί ποιος θα κυβερνήσει στη συνέχεια. 

Το κράτος λοιπόν του Ισραήλ, μας συμφέρει να είναι σε αντιπαλότητα με τον άλλο μας εχθρό την Τουρκία... και δεν πάνε να κάνουν στάχτη ο ένας τον άλλο να ξεμπερδεύουμε κι από τους δυο, και από τις ατζέντες τους για τη χώρα μας...


Τουρκία

Για την Τουρκία και τον Ερντογάν τα εξηγήσαμε πιο πάνω.  Γενικά όμως, "τα κόλλυβα τα έχει στο ζωνάρι της" όπως είπε και ο Όσιος Παΐσιος. Ξόδεψε μυθικά ποσά για να γίνει υπερδύναμη, τα οποία έριξε όλα σχεδόν σε εξοπλισμούς, οι οποίοι έχουν καταστεί ουσιαστικά άχρηστοι εφόσον ο Σουλτάνος έχει φυλακίσει, εκτελέσει και συνεχίζει μέχρι και σήμερα, τους ικανότερους χειριστές της Τουρκίας. Πάει για πτώχευση οσονούπω και είναι θέμα ημερών να ξανα-αναλάβει το ΔΝΤ την Τουρκία. Θα φάνε καλά.....


Θα επανέλθουμε...
  

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ, 19/5/18 

https://diodotos-k-t.blogspot.gr/2018/05/blog-post_19.html