Τους έτσουξε τους Τούρκους …Οι Ρωμιοί παίρνουν Πολεμικά απο την Γαλλία !Πρώτη είδηση παίζει στα τουρκικά ΜΜΕ η είδηση οτι η Ελλάδα πρόκειται να αποκτήσει Πολεμικά Πλοία απο την Γαλλία και συγκεκριμμένα Φρεγάτες τύπου FREEM

Ο Έλληνας υφυπουργός Άμυνας Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε  ότι η χώρα του θα πάρει δύο πολεμικά πλοία από τη Γαλλία για πέντε χρόνια μέσω χρηματοδοτικής μίσθωσης….Γράφουν οι Τούρκοι !
Ο ΑΝΥΕΘΑ Κουβέλης επιβεβαίωσε τις ειδήσεις σχετικά με το θέμα σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχε λέγοντας ότι «η Γαλλία θα παράσχει δύο φρεγάτες με χρηματοδοτική μίσθωση, ενω το επόμενο βήμα θα είναι να πάρουμε και άλλες δύο φρεγάτες». 
Ο Κουβέλης δήλωσε ότι δύο φρεγάτες τάξης FRMM θα μπορούσαν να φτάσουν το καλοκαίρι και δήλωσαν ότι για τις δύο φρεγάτες που σχεδιάζονται και να αγοραστούν.

  Επεσήμανε την ανάγκη εκσυγχρονισμού του ελληνικού στρατού, επισημαίνοντας: «Ωστόσο, η Ελλάδα δεν θα Πάρει μέρος του αγώνα των εξοπλισμών». .
Σύμφωνα με την Καθημερινή, η συμφωνία μεταξύ Αθήνας και Παρισιού ανακοίνωσε ότι δύο γαλλικά πλοία θα νοικιαστούν στην Ελλάδα, και στο τέλος των πέντε ετών, μια φρεγάτα τύπου Belharra θα ενταχθεί στο ναυτικό της χώρας.
Σχόλιο:Τους έτσουξε τους Τούρκους και μακάρι να προχωρήσει και αλλού το πρόγραμμα !


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια