Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βατικανό : Πάρτι Ομοφυλοφυλικών Οργίων Με Ναρκωτικά Βάζει Φωτιά Στην «Αγία Έδρα»


Βατικανό :  Πάρτι ομοφυλοφυλικών οργίων με ναρκωτικά βάζει φωτιά στην «Αγία Έδρα»

Έφοδος της ιταλικής Αστυνομίας σε διαμέρισμα ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου βάζει φωτιά στο Βατικανό.
Αντιμέτωποι με πάρτι ομοφυλοφιλικών οργίων με ναρκωτικά* βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου, με τον Άγιο Πατέρα σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα να είναι εξοργισμένος.

Στο διαμέρισμα μένει ο γραμματέας του Πάπα, καρδινάλιος Κοκοπαλμερίο, που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση τηςσεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Il Fatto Quotidiano.
Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκαναν έφοδο στα τέλη Ιουνίου μετά από πληροφορίες γειτόνων που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών ανθρώπων που δρουν παράξενα.
Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν πολλούς άντρες να επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών και ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις.
Συνέλαβαν τότε έναν ιερέα, βοηθό του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο, αφού πρώτα τον μετέφεραν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις επιδράσεις των ουσιών που είχε πάρει.
Ο άνθρωπος που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του βρίσκεται τώρα σε μοναστήρι στην Ιταλία.
Το διαμέρισμά είναι το ίδιο στο οποίο ζούσε για περίπου 25 χρόνια ο Βενέδικτος XVI πριν γίνει Πάπας.
Το διαμέρισμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fatto Quotidiano, βρισκόταν σε τέλεια τοποθεσία για να απολαμβάνει κανείς τα εξωεδαφικά δικαιώματα του Βατικανού, καθώς δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από το ιταλικό κράτος ούτε από την πόλη του Βατικανό.

Ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να επιταχύνει τη συνταξιοδότηση του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο.
Έφοδος της ιταλικής Αστυνομίας σε διαμέρισμα ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου βάζει φωτιά στο Βατικανό. Αντιμέτωποι με πάρτι ομοφυλοφιλικών οργίων με ναρκωτικά βρέθηκαν οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός εκ των συμβούλων του Πάπα Φραγκίσκου, με τον Άγιο Πατέρα σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα να είναι εξοργισμένος.
Στο διαμέρισμα μένει ο γραμματέας του Πάπα, καρδινάλιος Κοκοπαλμερίο, που είναι υπεύθυνος για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής κακοποίησης στην Καθολική Εκκλησία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Il Fatto Quotidiano. Οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έκαναν έφοδο στα τέλη Ιουνίου μετά από πληροφορίες γειτόνων που εξέφραζαν την ανησυχία τους για την ύπαρξη πολλών ανθρώπων που δρουν παράξενα.
Μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα βρήκαν πολλούς άντρες να επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών και ομοφυλοφιλικές περιπτύξεις. Συνέλαβαν τότε έναν ιερέα, βοηθό του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο, αφού πρώτα τον μετέφεραν σε κλινική για να αποτοξινωθεί από τις επιδράσεις των ουσιών που είχε πάρει.
Ο άνθρωπος που δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητά του βρίσκεται τώρα σε μοναστήρι στην Ιταλία. Το διαμέρισμά είναι το ίδιο στο οποίο ζούσε για περίπου 25 χρόνια ο Βενέδικτος XVI πριν γίνει Πάπας.
Το διαμέρισμα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Fatto Quotidiano, βρισκόταν σε τέλεια τοποθεσία για να απολαμβάνει κανείς τα εξωεδαφικά δικαιώματα του Βατικανού, καθώς δεν χρειαζόταν να υποβληθεί σε έλεγχο ούτε από το ιταλικό κράτος ούτε από την πόλη του Βατικανό. Ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να επιταχύνει τη συνταξιοδότηση του καρδινάλιου Κοκοπαλμερίο.
Πηγή: Tribune.gr http://www.orthodoxia.online

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers