Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Έτοιμο να Σαλπάρει το Τουρκικό ερευνητικό σκάφος «seismic vessel Oruc Reis»!777Το ερευνητικό σκάφος seismic vessel Oruc Reis, που ναυπηγήθηκε  από τους Τούρκους μηχανικούς σε  Τουρκικά ναυπηγεία στην Κωνσταντινούπολη, είναι έτοιμο για την εξερεύνηση πετρελαίου και φυσικού αερίου, στελέχη του υπουργείου ενέργειας ανέφεραν στο πρακτορείου   Anadolu την Τρίτη.

Το  Ερευνητικό σκάφος θα είναι το δεύτερο πλοίο της Τουρκίας που θα  ‘διερευνήσει» τις θάλασσες για το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο ,όπως το πρώτο ερευνητικό σκάφος  της Τουρκίας Barbaros Hayrettin Πασά, το οποίο αγοράστηκε από τη Νορβηγία το 2013, και επί του παρόντος «διερευνά» τη Μεσόγειο θάλασσα στα ανοιχτά της Κύπρου!
Ο Υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Υπουργός της Τουρκίας Μπεράτ Albayrak ανακοίνωσε ότι η Τουρκία είναι στοχεύει να αυξήσει τις  προσπάθειες εξερεύνησης , τόσο στην περιοχή της Μεσογείου και της Μαύρης Θάλασσας.
Το σκάφος στοίχισε περί τα  400 εκατομμυρίων λιρών…Ενώ απασχολεί 55  άτομα ως πλήρωμα του πλοίου και  προσωπικό ασφάλειας
!Το πλοίο, το οποίο έχει 30 χρόνια ζωής  σύμφωνα με τους Τούρκους και μπορεί να πλεύσει  χωρίς ανεφοδιασμό για 35 ημέρες.  Διαθέτει ελικοδρόμιο, υδατογραφία και τα χαρακτηριστικά ωκεανογραφία και έχει τη δυνατότητα να σαρώσει το βάθος της θάλασσας έως και 15.000 μέτρα.
Αυτά σύμφωνα με τους Τούρκους …Στην έρμη την Πατρίδα μας  τι γίνεται ;

http://veteranos.gr/

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers