Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καλοκαιρινό φαγάκι με κολοκυθάκια, μελιτζάνες και πολύχρωμες πιπεριές



Ακόμη και τα παιδιά δεν θα μπορούν να αντισταθούν στη γεύση του. Ταιριάζει με φέτα και τρώγεται κρύο ή ζεστό. Θυμίζει κάτι από τουρλού, κάτι από μπριάμ, κάτι από ψητά λαχανικά.

Σημειώστε τα υλικά παρακάτω και φτιάξτε το.
Υλικά:
1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 μελιτζάνα (λευκή) κομμένη σε κυβάκια
4-5 κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες
10 τοματίνια κομμένα στη μέση
4-5 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σχινόπρασο
χυμό από μισό λεμόνι
4 κ.τ.σ ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο και περάστε σε χαμηλή φωτιά τα κολοκυθάκια, τη μελιτζάνα και την πιπεριά. Αφήστε να μαραθούν.
Έπειτα ρίξτε τα τοματίνια και αφήστε να βγάλουν τα υγρά τους. Ανακατεύετε ελαφρά.
Προσθέστε το σχινόπρασο και συνεχίστε το ανακάτεμα χωρίς να προσθέσετε νερό ή κάτι άλλο. Αλατοπιπερώστε και σβήστε με το λεμόνι.
Μόλις σωθούν όλα τα υγρά και μαραθούν τα τοματίνια το φαγάκι σας είναι έτοιμο.
Καλή όρεξη και καλή επιτυχία!


Πηγή: mothersblog.gr

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers