Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΤΟ «ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ» ΤΟΥ AFRİN ΜΕ… ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ περίπου επτά χιλιάδες τουρκικός στρατός είναι έτοιμος να εισβάλλει στην κουρδική περιοχή του Afrın, στην Άγκυρα μεγαλώνουν οι ανησυχίες από την στάση που θα κρατήσουν οι Αμερικανοί, καθώς η Ουάσιγκτον έχει δείξει πως δική της προτεραιότητα είναι να καταλυθεί το κράτος των Τζιχαντιστών και σε αυτό θεωρούν τους Κούρδους σαν τον κυριότερο σύμμαχο τους.

Το πόσο κρίσιμη είναι η κατάσταση, φαίνεται από το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ερντογάν επικοινώνησε εκτάκτως με τον πρόεδρο Τραμπ και στη συνέχεια με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαδιμήρ Πούτιν, για να δει τις προθέσεις τους στην επικείμενη τουρκική εισβολή.
Οι Κούρδοι έχουν ήδη διαμηνύσει πως θα πολεμήσουν μέχρις εσχάτως και όπως αναφέρεται, ο μέχρι σήμερα πόλεμος με τους Τζιχαντιστές θα φαντάζει… παιδική εκδρομή σε αυτό που θα ακολουθήσει.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ρώσοι τελικά αποχώρησαν από την περιοχή αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στους Τούρκους και στον λεγόμενο Συριακό Απελευθερωτικό Στρατό, ενώ η Δαμασκός κρατά ακόμα κλειστά τα χαρτιά της εν όψει όλων αυτών των εξελίξεων.
Σε όλη αυτή την κατάσταση υπάρχουν και κάποιοι στην Άγκυρα, όπως η τουρκική αντιπολίτευση, που προειδοποιούν την κυβέρνηση να μην προχωρήσει γιατί τότε θα μπλέξει την Τουρκία σε ένα κυριολεκτικό αιματηρό βάλτο, όπως έγινε και με το Cerablus, μονή που αυτή την φορά θα το πληρωθεί πολύ πιο ακριβά με εκατόμβες θυμάτων.
Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που υποστηρίζουν ότι και αυτή την φορά η Άγκυρα μπλοφάρει όπως συνήθως και δεν θα τολμήσει.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers