Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο θρήνος μιας μαμάς μαϊμούς σε δάσος της Ινδίας

perierga.gr - Ο θρήνος μιας μαμάς μαϊμούς σε δάσος της ΙνδίαςΜια φωτογραφία που τράβηξε ο Avinash Lodhi στο Jabalphur της Ινδίας κάνει τον γύρο του κόσμου, αποκαλύπτοντας τα δυνατά συναισθήματα των ζώων. Μια μαϊμού κρατά στην αγκαλιά της το παιδί της και θρηνεί το χαμό του, καθώς, όπως ανέφερε ο φωτογράφος, αυτό είχε πέσει στο έδαφος από μεγάλο ύψος και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Οι σπαρακτικές κραυγές της ξεσήκωσαν όλο το δάσος και οι σκηνές ήταν δραματικές. Ο φωτογράφος εξηγεί πως μια τέτοια στιγμή είναι αρκετά σπάνια να την βιώσει κάποιος και εκείνος για πρώτη φορά στη φωτογραφική του καριέρα απαθανάτισε κάτι παρόμοιο. Τα ευχάριστα νέα, πάντως, ήρθαν στο τέλος, όταν το μαϊμουδάκι συνήλθε και στάθηκε στα πόδια του, χαρίζοντας χαρά στη μαμά του.
perierga.gr - Ο θρήνος μιας μαμάς μαϊμούς σε δάσος της Ινδίας

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers