Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΣΠΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ


   Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Πούτιν ασπάζεται με ευσέβεια τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου (24-5-2017 μ.Χ.), που ήρθαν για ενάμιση μήνα στη Μόσχα, από το Μπάρι της Ιταλίας!

   Ο Έλληνας Άγιος από τα Πάταρα και τα Μύρα της Λυκίας Μικράς Ασίας, θεωρείται ο προστάτης Άγιος των Ρώσων και υπάρχουν αμέτρητα θαύματα και εμφανίσεις του εκεί, όπως και στην Ελλάδα, αλλά και σε όποιο τόπο τον αγαπούν και τον επικαλούνται!
Αγιορείτες Γέροντες μάλιστα λένε πως έχει πάρα πολύ μεγάλη παρρησία προς τον Χριστό! Μην ξεχνάτε ότι τόλμησε να χαστουκίσει δημόσια, μέσα στη Σύνοδο και ενώπιον του Βασιλιά, τον Άρειο, για τις ψευτιές και αθλιότητες που διέδιδε! Και εμείς δεν τολμούμε να πούμε σήμερα πως είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, μη μας "κοροϊδέψουν"...
 Ας δούνε αυτές τις εικόνες κάτι "προοδευτικοί οπισθοδρομικοί" που τολμούν να κατακρίνουν τον Έλληνα Πρόεδρος Προκόπη Παυλόπουλο για την ευσέβειά του ή να γκριζιάζουν για την έλευση του Αγίου Φωτός ή ιερών λειψάνων όπως της Αγίας Βαρβάρας ή της Αγίας Ελένης με τιμές Αρχηγού Κράτους!

   Ας δουν όμως εδώ πώς έγιναν δεκτά στη Ρωσία, την πρώτη δύναμη του πλανήτη, τα ιερά λείψανα του Αγίου Νικολάου! Και ας σταματήσουν τη φθηνή προπαγάνδα τους για πάντα:


Δείτε το βίντεο:


http://www.noiazomai.gr

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers