Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Χριστός Ανέστη» – Το πιο συγκλονιστικό μήνυμα που ακούσθηκε ποτέ, στην ιστορία της γης

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστος ανεστη«Χριστός Ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας και τοις εν τοις μνήμασιν, ζωήν χαρισάμενος…»~ Το αναστάσιμο και ανέσπερο Φως του Χριστού και Θεού μας, ήρθε και φέτος για να φωτίσει τις ζωές μας και να μας στείλει το μήνυμα της χάρας, της αγάπης και της αιώνιας ζωής.
Σε μία περίοδο που το έχουμε ακόμα περισσότερο ανάγκη. Σε μία περίοδο που η πατρίδα μας, αλλά και όλος ο κόσμος δοκιμάζεται και βάλεται από τα βέλη των σκοτεινών δυνάμεων, που έχουν σκοπό να σβήσουν κάθε ίχνος ελπίδας και χαράς από τον κόσμο και να μας επιβάλλουν να ζήσουμε σ’ έναν κόσμο-φυλακή, περιορίζοντας τις ελευθερίες μας και επιβάλλοντάς μας τα σκοτεινά σχέδιά τους.
Όμως το Φως της Αναστάσεως είναι εδώ. Μας δυναμώνει και μας ενισχύει στον αγώνα της ζωής, για να πετύχουμε τον θρίαμβο. Τον θρίαμβο της αιώνιας ζωής. Και οι Χριστιανοί που πιστεύουν στην Ανάσταση του Χριστού, ποτέ δεν λυγίζουν, ποτέ δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα. Μάχονται με σύμμαχο τον Χριστό για να κερδίσουν και την ζωή αυτή και πάνω απ’ όλα την αιώνια ζωή.
Αυτό είναι και το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου μας εις τους Αιώνας των Αιώνων. Το μήνυμα της Αγάπης, της Ελπίδας και της ζωής.
Γι’αυτό και το «Χριστός Ανέστη» είναι το πιο συγκλονιστικό μήνυμα που ακούσθηκε ποτέ, στην ιστορία της γης.
Ο Χριστός νίκησε τον θάνατο και μας άνοιξε την θύρα της ζωής. Την θύρα της αιώνιας ζωής. Μιας ζωής που ξεκινάει με τον συνεχόμενο αγώνα μας επί της γης και ολοκληρώνεται στον Ουρανό.
Ορθόδοξοι Χριστιανοί κρατήστε μέσα στις καρδιές σας το άσβεστο Φως και σκορπίστε το παντού γύρω σας. Με το παράδειγμά σας και την ζωή σας. Αυτό είναι το χρέος όλων μας.

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο.

                   

https://simeiakairwn.wordpress.com

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers