Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

O Εσταυρωμένος στο Γολγοθά άνοιξε τα μάτια του; Δείτε τις φωτογραφίες

Χθες το απόγευμα οι πατέρες των Ιεροσολυμων πρόσεξαν σαν ένα φως στο Γολγοθά και άμεσος παρατήρησαν οτι τα μάτια του Χριστού ήταν ανοικτά όχι όπως πάντα κλειστά.


Προβληματισμό αλλά και δέος προκαλεί φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες, στην οποία ο Εσταυρωμένος στο Γολγοθά φαίνεται πως έχει ανοίξει τα μάτια του.
Έως και αυτή την ώρα δεν υπάρχει κάτι επίσημο από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων ενώ η ποιότητα της φωτογραφίας είναι πολύ χαμηλή ώστε να μπορεί να γίνει κάποια πρώτη πρόχειρη εκτίμηση του φαινόμενου.

Δεν παραπέμπουμε τα προφίλ στο facebook όσων εξέδωσαν την φωτογραφία για ευνόητους λόγους, όμως είμαστε σε αναμονή νέων εξελίξεων στο θέμα.

Σχόλια

  1. Ελέησόν με ο Θεός κατά το μέγα έλεός Σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στη φώτο πάντως φαίνεται μόνο το ένα μάτι ανοικτό, ελπίζω να μην παίζουν κάποιοι με το Θεό...ο Θεός να μας φωτίσει!το έλεος του Θεού να μας σκεπάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers