Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αγ Παϊσιος-Συνέντευξη Αθ.Ρακοβαλή: Ανατολικές θρησκείες και νεοταξικές σέκτες.(βίντεο)

Ο Αθ.Ρακοβαλής έζησε πολλά θαυμαστά βιώματα πλάϊ στον μέγιστο Άγιο του 20ου αιώνα. Επίσης εντρύφησε στον ανατολικό μυστικισμό (γιόγκα, γκουρού, ινδουισμός). Κατά τη γνώμη μου είναι ο συγγραφέας του ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ βιβλίου "Οι Γκουρού ο νέος και ο γέροντας Παϊσιος" καθώς το όνομα Διονύσιος Φαρασιώτης είναι ψευδώνυμο ενώ το όνομά του αναφέρεται στις πρώτες σελίδες του βιβλίου. 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αγ Παϊσιος-Συνέντευξη Αθ.Ρακοβαλή: Ανατολικές θρησκείες και νεοταξικές σέκτες

Σύμφωνα με το βιβλίο έζησε σε ινδουιστικό άσραμ (μοναστήρι), μπήκε μέσα του ινδουιστική θεότητα (μετά από δική του συγκατάθεση), ενώ δοκίμασε πολλές πνευματικές εμπειρείες, όπως εμφάνιση της Μητέρας Των Ουρανών (Παναγία), θαύματα αγ. Παϊσίου, θαύμα αγ. Πορφυρίου, καθώς και πνευματιστικές εμπειρίες, όπως μέθοδο Σίλβα, υπνωτισμό, επιθέσεις οντοτήτων, πνευματικές επιθέσεις από γκουρού κλπ.
Δείτε τη συνέντευξη, προπάντος όμως, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!
Είμαι πολύτιμο. (Αυτόν τον καιρό δεν υπάρχει στο εμπόριο, ελπίζω να επανεκδοθεί). Έχω διαβάσει πολλά χριστιανικά βιβλία και, χωρίς να θέλω να αδικήσω τα υπόλοιπα, έχω τη γνώμη ότι αυτό το βιβλίο και το "Βίος και λόγοι αγίου Πορφυρίου" θα πρέπει να διαβάζονται αμέσως μετά την Καινή Διαθήκη. Και να προτείνται σε όλους τους φίλους και γνωστούς, ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται με γιόγκα.
Η συνέντευξη είναι από την αγαπημένη εκπομπή ¨Εις πάντα τα έθνη" του ραδιοφωνικού σταθμού της Ι.Αρχιεπισκοπής Κρήτης, που ασχολείται με την ορθόδοξη ιεραποστολή σην Αφρικανική και Ασιατική ήπειρο
.

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers