Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο Όσιος Πορφύριος, η οικογένεια και ανατροφή των τέκνων

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε στις 22 Ιανουαρίου 2017 στην Ι.Μ. Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης νέους από όλη την Ελλάδα με αφορμή την 9η Πανελλήνια Σύναξη Νέων της Ενωμένης Ρωμηοσύνης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε εκδήλωσε, κατά την οποία οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τρεις πολύ αξιόλογες εισηγήσεις:
Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Όσιος Πορφύριος, η οικογένεια και ανατροφή των τέκνων


1) «Ο Όσιος Πορφύριος, η οικογένεια και ανατροφή των τέκνων», με ομιλητή τον Κωνσταντίνο Γανωτή, πτυχιούχο Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγραφέα και συνεργάτη επί σειρά ετών των ραδιοφωνικών σταθμών της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Πειραϊκής Εκκλησίας,

2) «Η Πνευματική ζωή των νέων κατά τον Όσιο Πορφύριο», με ομιλητή Πρωτοπρεσβύτερο Λάμπρο Φωτόπουλο, Θεολόγο, Νομικό, Mr Κανονικού Δικαίου, τέως Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, και

3) «Οι θαυματουργικές επεμβάσεις του Αγίου Πορφυρίου», με ομιλητή τον Βασίλειο Γαϊτάνη, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers