Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ… ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ»!!!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
640x360_c1f07957-e52b-4b89-b254-84b67cd5c340

Με σαφή τρόπο η φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, Yeni Şafak, αναλύοντας το μήνυμα του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου στρατηγού Χουλουσί Ακάρ προς την Αθήνα, μετά την επίσκεψη του στα Ίμια, αναφέρει ότι από εδώ και πέρα η Τουρκία δεν θα ανέχεται καμία ελληνική πρόκληση και θα δείχνει σε κάθε ευκαιρία τα… «δόντια» της προς την ελληνική πλευρά. Μάλιστα!!!
egede_13_dakika_taciz_ve_it_dalasi_h33846
Όπως τονίζει η τουρκική εφημερίδα που εκφράζει και το τουρκικό καθεστώς, η κίνηση αυτή του αρχηγού του τουρκικού Γενικού Επιτελείου να εμφανιστεί για πρώτη φορά μετά από 21 χρόνια στα τουρκικά Κάρντακ, είναι μια απάντηση στην ελληνική… αήθη πράξη να μην εκδώσει τους 8 Τούρκους εγκληματίες αξιωματικούς στην Τουρκία.
Από εδώ και πέρα, όπως αναφέρει η τουρκική εφημερίδα, η Τουρκία θα κρατήσει σκληρή στάση στην Ελλάδα που έδειξε πως δεν καταλαβαίνει από… ελληνοτουρκική φιλία και δεν θα ανεχτεί καμία άλλη πρόκληση από ελληνικής πλευράς.
Εντωμεταξύ στον χορό των τουρκικών δηλώσεων κατά της χώρας μας μπήκαν σήμερα και τα άλλα δυο μεγάλα κόμματα της τουρκικής βουλής, δηλαδή το Λαϊκό, CHP και το εθνικιστικό, MHP, που επίσης κατέκριναν έντονα την Ελλάδα για την μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών και την κατηγόρησαν ότι… παραβίασε τις αρχές της συμμαχίας με την Τουρκία!
Μοναδική εξαίρεση σε αυτό το κλίμα ένα άρθρο του παλαιμάχου Τούρκου αρθογράφου, Sami Kohen, στην εφημερίδα Milliyet, που γράφει σήμερα πως δεν θα πρέπει η Τουρκία να καθορίζει την εξωτερική της πολιτική με γνώμονα το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2015.
Πάντως τώρα αρχίζουν τα… όργανα με τους στενούς φίλους και… άσπονδους συμμάχους μας!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Σχόλια

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΠΑ ΦΩΤΗΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ Ο «ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ*» ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ


ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ 30 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΗ

Για αληθινό θαύμα έκαναν λόγο όλοι οι παριστάμενοι στη σημερινή Εξόδιο Ακολουθία του Γέροντα Νεκτάριου Βιτάλη. Ιερείς και πιστοί που έσπευδαν να τον ασπαστούν διαπίστωναν μια θαυμαστή ευλυγισία ακόμα και 30 ώρες μετά την κοίμηση του Άγιου Γέροντα.

π. Ανδρέας Κονάνος – Κάνε πιο γρήγορα το κλικ…

Εκπομπή Αθέατα Περάσματα του π.Ανδρέα Κονάνου  – Θέμα-“Μην απελπίζεσαι!

Αναγνώστες

Google+ Followers