Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016

Αν υπάρχει βούληση δεν πετάει …Ούτε κουνούπι στο Αιγαίο! (video)Πρέπει να φτάσει ο κόμπος στο χτένι για να αντιδράσουμε  δυναμικά; …Ας είναι και έτσι!!
Τι απέδειξε η χθεσινή ετοιμότητα των Ελληνικών Μαχητικών στο Αιγαίο στην πρώτη και μοναδική Παραβίαση των Τούρκικων F-16  που εξελίχθηκε σε άμεση Εμπλοκή  δυτικά της Λέσβου την 12:40 το πρωί !
veteranosjpglkjlk-780x400
Ελληνικά Μαχητικά που απογειώθηκαν
ΑΠΟ την Σμηναρχία Μάχης της Λήμνου ενεπλάκησαν με το που μπήκαν οι Τούρκοι στο FIR Αθηνών και επακολούθησε σκληρή Αερομαχία με Οπλισμένα τα Μαχητικά εκατέρωθεν !
Μετά πέρας της Αερομαχίας οι Τούρκοι αναγκάστηκαν να την κοπανήσουν …και δεν είχαμε καμιά άλλη παραβίαση ,ούτε στο ΝοτιοΑνατολικό Αιγαίο όπου είναι σε εξέλιξη η Νατοϊκή Άσκηση υπό την Τουρκία αν και είχαμε στα Όρια 3 CN-235 και 8 Ελικόπτερα που απονηώθηκαν απο Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη επιφανείας!
Δεν γνωρίζουμε αν επιτέλους κάτι πάει να αλλάξει στην αντιμετώπιση των Τούρκικων Μαχητικών στο Αιγαίο …Ίσως να πήραν χαμπάρι και ετούτοι εδώ οτι ο Τούρκος δεν κατευνάζεται μόνο …Φοβάται και καιρός είναι να δείξουμε οτι δεν φοβόμαστε τίποτε και κανένα!
Οι Τσαμπουκάδες της Λήμνου πάντως για την Ιστορία δεν αστειεύονται …Δείτε το video!ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 25η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 11 (3 CN-235 & 8 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 13
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 12
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 1
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Και δεν πρέπει να θεωρούμε τον φραπέ στην πλατεία και το άραγμα δεδομένο …..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αναγνώστες

Google+ Followers