Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Όλα στον Αέρα στο Αιγαίο : Με 12 Οπλισμένα Μαχητικά ,Αερομαχίες ,Εμπλοκή και 38 Παραβιάσεις-Παραβάσεις!

Χαμός και σήμερα στο Αιγαίο  όπου η κατάσταση πάει να γίνει κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη …Δώδεκα Μαχητικά βρέθηκαν Οπλισμένα στο Αιγαίο με τον λάθος να κινδυνεύει να συμβεί ανά πάσα στιγμή !
veteranosjpglkjlk-780x400
Οκτώ  Ελληνικά Μαχητικά οπλισμένα και με τους διακόπτες στον ON …Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 8 Τούρκικα μαχητικά  εκ των Οποίων τα τέσσερα Οπλισμένα ,3 CN0-235 & 3 Ε/Π σε διαφορετικά σημεία του Αιγαίου !
Απο την άλλη τρία CN-235 Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά στο πλαίσιο της Νατοϊκής Άσκησης πέταξαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο με το ένα να παίρνει απο κάτω προς τα πάνω το Αρχιπέλαγος κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις !
Στην εισβολή  στο FIR Αθηνών στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο συμμετείχαν και 3 Ελικόπτερα που απονηώθηκαν απο Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη !

veteranosjpglkjlk-780x400
Στα γεγονότα τώρα …Το ΑΤΑ απογείωσε  2 F-16 απο την νήσο Λήμνο που αναχαίτισε μια Τετράδα Τούρκικα μαχητικά δυτικά της Λέσβου όπου είχαμε και εμπλοκή την 13:15 με το Ζευγάρι των  Οπλισμένων  Τούρκικων Μαχητικών !
2 F-16 απο την νήσο Σκύρο και 2F-16 απο την 111ΠΜ της Αγχιάλου αναχαίτισαν τα δύο ζευγάρια των Τούρκικων που εισέβαλαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο  και ένα ακόμη  Ζευγάρι Μιράζ απο την 114 ΠΜ της Τανάγρας αναχαίτισαν το CN-235 που έκανε συνεχώς παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο !
Το που θα πάει αυτή η κατάσταση κανείς δεν γνωρίζει αλλά το ΑΤΑ απο ότι φαίνεται δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμο !
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (4 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 6 (3 CN-235 & 3 Ε/Π)
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 15
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.http://veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ

Αναγνώστες

Google+ Followers